Als er iets mankeert in uw woning waarvoor wij verantwoordelijk zijn, kunt u bellen met In. Afhankelijk van de aard en de urgentie van uw verzoek, plannen wij de reparatie in. Wij zijn op elke werkdag van 8.00 tot 17.30 bereikbaar onder:
telefoonnummer (050) 369 36 93.

Voor spoedeisende reparaties buiten kantooruren (alleen reparaties die écht niet kunnen wachten tot de volgende werkdag) vangt de Bouwambulance de meldingen op dit telefoonnummer op.

Bij het afsluiten van uw huurcontract krijgt u van ons de 'reparatieverzoek' kaart. Hierop is per onderdeel van de woning aangegeven voor welke reparatie u zelf verantwoordelijk bent en welke wij voor onze rekening nemen. Op deze kaart vindt u ook informatie over het Servicefonds. Het servicefonds is een soort verzekering waarmee u de verantwoordelijkheid voor het onderhoud van een groot deel van de zaken die tot het Huurdersonderhoud horen afkoopt. Wij komen dan jaarlijks langs voor de "APK beurt" van uw woning. Bent u nog niet aangesloten bij het Servicefonds en wilt u dit wel? Neem dan contact op met In,
telefoon (050) 369 36 93.


Problemen aan uw woning? Bel de onderhouds dienst.  


 

Buurtbemiddeling

 

Doktersdienst Avond en weekend dienst.

   

Energiewacht CV onderhoudsdienst

   

M.J.D. Maatschappelijke Juridische Dienst

 

Meldpunt overlast Voor alle overlast problemen.

   

Millieudienst Grofvuil storten of laten halen

 

Onderhoudsdienst In Onderhoud aan uw woning!

   

Peter Kuil Voor ontstoppingen

 

Politie Noord Politie wijkteam noord

 

Wijkpost Korreweg De wijkpost in 2008 opgeheven.
 
Copyright Geert Reinders | All rights reserved.